BLOG El bolet ben fet

TEB Verd participa en el sopar homenatge a Santi Santamaria

Deu de les entitats amb les quals col·laborava Santi Santamaria, juntament amb la seva família i equips, s’han unit per organitzar un sopar benèfic amb el qual pretenen retre-li homenatge. Els organitzadors volen que la cita, a més d’un tribut a la seva figura, serveixi per subratllar el seu compromís amb les causes socials. La idea de celebrar un sopar homenatge va sorgir d’aquestes entitats poc després de la seva mort, però van creure que era millor esperar uns mesos. I així ha estat. El proper 9 de juliol –el mes en què Santi va celebrar tots els sopars solidaris- i a l’Hesperia Tower de l’Hospitalet, un hotel vinculat estretament al Santi i un dels promotors d’aquest homenatge que ha participat activament en la seva organització des del principi, se celebrarà aquest homenatge.
En aquesta gran cita no faltarà el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas, així com representants de les entitats organitzadores -la Fundació Vicente Ferrer, Càrites, TEB Verd (Grup Cooperatiu TEB), Fundació Esclerosi Múltiple, Camins ONG, Fundació DKV Integralia, Casal dels Infants per l’acciò social als barris, Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí i la Fundació Step by Step- a més de nombrosos amics i familiars.

En aquesta ocasió, els fons recaptats es destinaran a El Xiprer, una entitat nascuda el 1997 a Granollers, la tasca de la qual Santi Santamaria seguia amb gran interès i amb la qual tenia projectes en marxa. El Xiprer ofereix cada dia a desenes de persones sense llar o que viuen en situació de pobresa esmorzar i dinar. També disposa d’un petit banc d’aliments i d’una xarxa de pisos unifamiliars per resoldre les necessitats més bàsiques de persones i famílies que estan travessant greus dificultats econòmiques.

En reflexionar sobre els moments difícils que viuen moltes persones per la crisi, en Santi acostumava a dir: “si vols ous, no fiquis la gallina a coure…” Els encarregats de realitzar el menú del sopar seran els xefs Estrella Michelin Xavier Pellicer, Ismael Alegria i Óscar Velasco dels restaurants Can Fabes, Evo i Santceloni,  el servei de l’acte serà realitzat amb la col·laboració  dels/les alumnes/as  de l’Aula d’hostaleria del Casal dels Infants ,i el preu serà de 45 € per persona. Les persones interessades a assistir poden trucar al 93.378.26.47 o enviar un correu electrònic a: homenatge.santamaria@fundacionintegralia.org
Per a més informació: Grupo Inforpress – 93.419.06.30 Mª José Egea mjegea@inforpress.es / Ricard Franco – rfranco@inforpress.es
Crema de patates i bolets amb gírgoles de castanyer de Bolet Ben Fet, al Cuines de TV3

El moviment Slow Food Catalunya premia Bolet Ben Fet com a Productor Compromès de Km0

Bolet Ben Fet, a una nova recepta del programa “Cuines” de TV3

Bolet Ben Fet, a la 1a Fira Social i Solidària de Cardedeu

Projecte INNOTARDOR, refrigeració sostenible per a la Granja de Bolet Ben Fet

Bolet Ben Fet participa un any més a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu

Bolet Ben Fet participa a la trobada anual slow food a Cervera

Bolet Ben Fet, recepta del programa Cuines de TV3

Bolet Ben Fet, present als premis Cargol als millors restaurants slow food km 0 

Bolet Ben Fet meravella a Catalunya Experience de TV3